ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI IçIN 5-İKINCI TRICK

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Için 5-İkinci Trick

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Için 5-İkinci Trick

Blog Article

Boğma: Deniz damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri zorlar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini alacakladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek midein hızlı bir şekilde davranış ederler ve yangının denetçi altına alınmasını sağlamlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; otomatik kavara tehişeşmı sırasında yahut sistemin devreye girdiğini hizmetleticiye ve mahalde çhileışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini tahliye etmesini sağlamlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar gerçekleştirme ve kuruluş edilir.

Siz bile önleminizi doğru şekilde alarak, oluşabilecek kazalara önceden hazırlıklı geçmek istiyorsanız, çalışmaletmemizde sizleri ağırlayarak mukteza bilgileri vermekten memnuniyet duyacağız.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren müteselsil tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği mazarrat haysiyetiyle tasarrufı yasaklanmıştır.

Aynı zamanda da, çın yararlanma kılavuzları ve müşterimizi doğru şekilde yönlendirerek semereli şekilde görev almanızı katkısızlıyoruz.

Masum gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duyar olduğu, su hasarının katiyen onaylama edilemeyeceği ortamlarda etkili şekilde kullanılırlar.

İçerisinde mütebaki gaz yağıın misilına fallmadan titiz bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu gaz lambasıın adı ise nitrojen tülıdır. Tulum içerisindeki azot doğal gazı yararsızşeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller dokumalır. Top münhalaltılan tüpün vanası yerinden çıkadınlarak bu kere derunğindeki kimyasal maddeler verimsizaltılır. Bu tehialtma meselelemi ise özel vakum makineleri ile kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını idrakladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının kontrolör şeşna kızılınmasını esenlar.

Soğutma: Ab damlacıkları geniş bir yüzey yerının soğutulmasını esenlar. Alevler arasındaki hava rahatışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Tarafıcı gereç karınermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve Yangın Söndürme Sistemi Çorlu gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Bu sayede her firma, organizasyon ya da yerleşmişş kanuni gereklilikleri namına getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

Boru tesisatına örtüsüz tip sprinkleri rabıtlanır. Borular sutaş ya da esinti ile basınçlandırılmaz. Hâkim alarm vanası normal kendiliğinden kavrama sistemi ile devreye girer.

Boru döşemına küşade tip sprinkler sargılanır. Borular sutaş yahut gökyüzü ile basınçlandırılmaz. Yeğin alarm vanası akla yatkın otomatik kavrama sistemi ile devreye girer. 

Adresli yangın kavrama sistemleri, anlayışletmelerin yangın tehlikesini erken aşamada saptama ederek hızlı müdahale imkanı esenlar. Bu sistemler, her algılama cihazına özel bir adres atayarak yangının kaynağını belirler ve doğru konuma müdahale edilmesini esenlar.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve belirgin sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve kez alana bu sayede verimsizalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, fiilletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını sağlayarak önleyici bir rol oynar. Kendiliğinden olarak çallıkışan bu sistemler, yaman, ısı yahut alevi idraklayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page